Demon Nedir Demonlar Hakkında Bilgiler Varlıklar Alemi Demonlar Zarar Verirmi

Demonlar yüksek enerji formlarıdır onlara bir çok farklı inançta isimler konmuştur ama genel olarak bilinen "Tanrı" adı altında geçen varlıklardır. Örnek olarak; Amon Ra, Zeus,İsis vb. Tanrılar demonlardır sadece eski mısırda isimleri farklıydı şuanki isimleri farklı dediğim gibi inançtan inanca değişiyor isimleri.

Semavi dinler bu Tanrılara/Demonlara iftira atıp, kötü, insanları yoldan çıkaran olarak lanse ediyorlar. Bu tamamen yanlış bir bilgi, kendi aralarında bu Tanrılara "İfrit" diyorlar ama onların bahsettiği insanlara zarar veren varlıklar ifritler ile Demonların herhangi bir alakası yok. Demonlar insanlara zarar vermez tam aksine insanların her türlü ihtiyacı (maddi,manevi) için yardımcı olurlar.



Demonlar efsanevi mitolojilerde geçen şeyler değillerdir yani onlar ile iletişime geçip konuşabilirsiniz.

Demonların da sevdiği şeyler vardır sevdiği kokular sevdiği renkler vb. onlarla herkes iletişime geçemez daha doğrusu onlar ile iletişime geçebilmek için ruhsal olarak kendinizi geliştirmeniz gerekmektedir yoksa çağırmaya çalıştığınız zaman enerji yetersizliğinden dolayı onlara ulaşamassınız.

Demonları çağırırken sizin çağrınızı duyan herhangi başka bir parazit varlıkta gelip kendini size demonmuş gibi gösterebilir yani varlıklar aleminde bu tarz varlıklardan çok var sizi kandırıp kullanan bu tarz bir şeye hazırlıklı olmanız gerekmektedir.

Demonların korkunç görünümlü varlıklar değillerdir eğerki onları kötü olarak düşünmüyorsanız size çok güzel şekillerde de görünebilir eğerki saf masum duygular ile yaklaşıp tanımak öğrenmek istiyorsanız sizlere yakışıklı erkek/kadın olarak gözükeceklerdir.

Demonlar veya başka varlıklar ile şaka olmaz örneğin bir melek size nekadar saf nurdan yapılmış iyi birisi gibi görünse bile eğerki dalga geçermişçesine tavırlarda bulunursanız size aklınızı kaybettirecek eziyetlerde bulunurlar.Çok değişik insanların alışık olmadığı ceza yöntemleri vardır varlıklarla sakın dalga geçmeye çalışmayın.

Demonlarla konuşurken uslubunuza dikkat etmeniz konuşmayı bilmeniz gerekli onlar sizin içinizi görebilirler kankanız değiller argo kelimeler ile konuşmamanız gereklidir yani bu sadece demon için değil insan ilişkilerinde bile böyle demon çağırıp "bana para ver." demek gibi kabaca şeylerden kaçınmanız gerekiyor.İletişime geçerken ne istediğinizi bileceksiniz boş boş çağırmanız onu kızdırabilir bunun için ruhsal olarak gelişmeniz önemli maneviyata önem verdiğiniz zaman konuşmanız düzelecektir nefes egzersizleri çakralarınızı düzene geçirme ve bol bol meditasyon yaparak kendinizi geliştirebilrsiniz.

Demon çağırdığınız zaman genelde ilk çağırmalarınızda sizin istek duygu düşüncelerinize bakması için emrindeki ruhlardan gönderir kendisi gelmez o gelen ruh sizi kontrol eder ne istediğinize bakar çalışmalarınızı arttırıp ciddiyetinizi belli ettiğiniz zaman size istediğiniz konuda yardım etmek için demon gelir.

Demonların hepsinin size yardımcı olacağı farklı uzmanlık alanları vardır herhangi bir demonu çağırıp para istemeniz saygısızca olabilir veya herhangi bir demondan aşk büyüsü istemek. Bu tarz isteklerinizi karşılamak için çeşitli alanlarında uzman demonlar vardır onları tercih etmeniz gerekmektedir buyuzden demonları çok iyi araştırmalı ona göre size en uygun yardımcı olacak demonu bulmanız onun hakkında en uçlara kadar bilgileri öğrenip daha sonra demon çağırmaya başlamanız sizin yararınıza olacaktır.


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Düşük Frekans Titreşimleri - Enerji ile Hastalık veya Negatif Etkiler Nasıl Korunulur

Çakra dönüş yönleri,hangi çakralar bir birine bağlı,ruhsal gelişim çakra bağlantıları.

Yıldız Sembolleri Anlamı (Pentagram,Süleyman Mührü,Heptagram,Septagram,9 Köşeli Yıldız,11 Köşeli Yıldız, Ay ve Yıldız)