Yeni Semavi İnancı İslam

Bahsetmek istediğim konu islam konusu gördüğünüz üzere eski islam ile uzaktan yakından alakası olmayan bir inanç sistemi geliştirdi insanlarımız ve buna gerçekmiş gibi inanıyorlar.

Yeni semavi inancında insanlar kafasına göre takılabiliyorlar alkol kullanıp sex yapabiliyorlar ve kendilerinin islam inancında olduğunu iddaa ediyorlar bu tamamen kişinin kendini kabul edememesinden dolayı kişiler aynaya bakıp kim olduğunu göremiyorlar islamda alkol kullanmak yok sex yapmak yok dedikodu yapmak yok vb.. şeyleri dile getirmek isterim ama zaten herkes bunu bildiği halde yapıyor ve bunda bir yanlış olmadığını sanki dinin kendi söylediğiymiş gibi herkese yaymaya çalışıyorlar. (kız arkadaşınla seviştinmi, gel gidip birer içki içelim,şunun ******* gibi)



Ama bunları yapmalarına rağmen köşeye sıkıştıkları zaman allahtan yardım istiyorlar. Namaz yok hatta herhangi hiç bir ibadeti yok ama söz konusu açıldığı zaman en müslüman en inançlı kendi gibi bunu deli gibi savunurlar. :) Bunların hepsi sahte islam inancında kendilerini kabul ettikleri zaman kendilerine islamda demiyeceklerdir.

Yeni çağ semavi inançta olduğunu söyleyen kişilerde;
-Namaz yok
-Kuranı Kerim'in hiç bir yerini okumamıştır
-İbadet yok
-Allahı akla getirmek yok
-Oruç yok
-Hoşgörü yok
-Saygı yok
-Vicdan yok
-Alkol içerler
-Başka arkasından konuşurlar
-Yolda gördüğü herkes ile sex yapacak gibi bakalar.(Bakarken zaten düşüncelerinde yapmıştır)

Eğer yukarıdaki maddelere sana uyuyorsa sende malesef ki yeni çağ semavi inancındasın demektir yani aslında dinde değilsin din ile uzaktan yakından alakan yok sadece ailevi düşüncelerin dayatılmasından dolayı ağzına yapışmış bu inanca olduğunu oyuzden inançta vurguluyorsun.

Gerçek islam inancında olan kişiler;
-Namaz kılarlar
-Kuranı Kerim'i bitirmişlerdir ihtiyaç duydukları zaman tekrar tekrar açıp okurlar
-İbadet ederler
-Sürekli Allah akıllarında olur
-Oruç tutarlar
-İnsanlara karşı hoşgörülüdürler.
-Hertürlü inanca saygılı olurlar başka bir kişiyi inancına göre yargılamazlar.(Çünkü bunları sorması gereken kişiler kendiler değil Allah'tır başka kişilerin inancını başka bir insan sorgulamayaz bunu sorgulayacak güç sadece Allahta vardır) başka inanca olduğunu gördüğü kişileri sadece kendi inancını kuranı anlatarak anlatır inanca davet eder ama sen kafirsin sen cehenneme gideceksin vb. şekillerde yargılayıp o kişinin cezasını kendisi kesmez Allahın o kişiler için yapacağı şeyler belli değil bir bakarsın o kişi senden daha iyidir Allah sana azap çektirirken onu cennetine kabul eder.
-Tüm canlılara karşı vicdanlılardır merhamet ederler hayvanlara eziyet çektirmezler küçük çocukları bebekleri dövmezler onlara karşı düşünceleri saf ve masumcadır.
-Alkol kullanmazlar
-Sex yapmayı sadece evlenince çocuk yapmak için kullanırlar
-İnsanların dedikodularını yapmazlar

Yukarıdaki Maddeler sizlere uyuyorsa islam inancının temelleri vardır. Semavi inanca göre iyi bir insan olma yolunda ilerliyorsunuzdur.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Düşük Frekans Titreşimleri - Enerji ile Hastalık veya Negatif Etkiler Nasıl Korunulur

Çakra dönüş yönleri,hangi çakralar bir birine bağlı,ruhsal gelişim çakra bağlantıları.

Yıldız Sembolleri Anlamı (Pentagram,Süleyman Mührü,Heptagram,Septagram,9 Köşeli Yıldız,11 Köşeli Yıldız, Ay ve Yıldız)