Aura Güçlendirme Ruhsal Gelişim Günlük Meditasyon Çalışması Çakra Nasıl Açılır Enerjiyi Auraya Aktarma



-27.10.2019 Güncellendi.-

Çalışmaları her gün yapmanız sizin için daha iyi olacaktır.


Yapacağımız çalışma; Size zarar verecek kişilerden uzaklaşmanızı,yapılacak olan negatif saldırılara karşı çok büyük bir miktarda korunmanızı,farkındalığınızın artmasını,telepati,durugörü,durusezi vb. hislerinizin artmasını sağlamaktadır.



En başta nasıl yapıldığını anlatacağım siz tüm çakralar için aynısını yapacaksınız.

Çakranın bulunduğu kısımda çakra renginde imajınız ne kadar güçlüyse yani kendini limitlerinizi zorlayarak o renkte enerjiyi en parlak haliyle imaj edeceksiniz ve önce o parlak enerjiyi ayaklarınıza kadar indirip daha sonra tekrar yukarıya doğru çıkarıp kafanıza kadar getirecekseniz. Yani tek bir çakra enerjisi ile tüm vücudunuzu kaplayacaksınız. Ayaklardan yukarı doğru çıkarken o enerji ayaklarınızdan gitmeyecek o güçlü parlaklık tüm vücudunuzda kalacak,o güçlü parlaklığı tüm vücudunuz da hissedeceksiniz. Enerjiyi ne kadar parlak olursa sizin korunmanız o kadar artacaktır. Son olarak enerjiyi kafanızdan dışarıya auranıza aktarıp auranızı da çok parlak çakra enerjiniz ile kaplayacaksınız.


(Reklama bir defa tıklayıp sitemize ücretsiz destek olabilirsiniz. Teşekkür Ederim.)
Çalışmamız buydu aynısını tüm çakralarınız için yapacaksanız.

Temel Çakra Renkleri;

Kök Çakra: Kırmızı

Sakral Çakra:Turuncu

Göbek Çakra:Sarı

Kalp Çakra:Yeşil

Boğaz Çakra:Açık Mavi(Gökyüzü Mavisi/Buz Mavisi)

6.Çakra:Mor(Menekşe Rengi)

3.Göz:Koyu Mavi

Taç Çakra:Beyaz Veya Mor

Bu söylediklerim temel çakralar bunlar dışında çalışma anında;Kulak arkası,ayak,omuz,sırt vb. bölgelerde bulunan çakralarınıza da enerji ile odaklanip daha güzel sonuçlar elde edebilirsiniz.

Işık ile kalın iyi çalışmalar.

Yorumlar

  1. enerjimi ve çakramı görsel olarak göremedikten sonra hayal etsemde bir işe yaramıyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Görmek için; 3.göz çakranı ve 6.çakranı(beynin tam ortasında) açman gerekli. Bu çakralarını açmak için mantra kullanabilir veya odaklanarak; ışık,enerji ile açabilirsin. Bu çalışmaları yaparken gözlerini kapatıp hayal edince durugörü yeteneğin gelişeceği için ilerleyen zamanlarında görmeye başlarsın.

      Bunu bir nevi şu şekilde düşün; "dünyaya geldin öncelikle 1 yıl büyüdün,sonra yürümeyi öğrendin,sonrasında konuşmayı" ve bu şekilde ilerleyerek bu yaşına kadar geldin. Şuan yapmak istediğin şeyleri ise dünyevi değil ruhsal konular. Yani bunda da ilerleme aynı şekilde olur ilk başlarda büyüme evrelerin olarak bu evrede kendini geliştirip ruhsallığı öğrenirsin,sonrasında sürekli deneyimleme yaparak kendini geliştirir ilerlersin. Bu, görme dediğin; ileride öğreneceğin şeyler,kendini geliştirmeden direkt görmeyi beklemek biraz garip olur.

      Sil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Düşük Frekans Titreşimleri - Enerji ile Hastalık veya Negatif Etkiler Nasıl Korunulur

Çakra dönüş yönleri,hangi çakralar bir birine bağlı,ruhsal gelişim çakra bağlantıları.

Yıldız Sembolleri Anlamı (Pentagram,Süleyman Mührü,Heptagram,Septagram,9 Köşeli Yıldız,11 Köşeli Yıldız, Ay ve Yıldız)