Ritüel Sunak Hazırlanışı, Tanrılar İçin Sunak Hazırlanması.

Sunak Hazırlanışı.

Malzemeler;
-Kadeh.
-Hançer.
-Asa(asa olarak kullanmak için özel olarak hazırladığınız ağaç dalı).
-Pentagram.
-Siyah mum.

Kadeh:
Ritüel anında kullanacağınız içeçeği kullanmanız için. Sembolik olarak "Su elementi",duygusal enerji ve evren enerjisi/sonsuz enerji. Kadeh gümüş olarak kullanılmakta ama siz isterseniz farklı malzemeden yapılmış halinide kullanabilirsiniz.Bunun dışında kadeh, kehanet malzemesi olarak tanrılardan bilgi alışında kanallık edilmesi için kullanılmaktadır.

Hançer:
Hançer veya iki tarafı keskin bıçak. Manevi aydınlanma,güç ve yenilenmeyi temsil etmektedir. Sembolik olarak "Ateş elementi"dir.


(Reklama bir defa tıklayıp sitemize ücretsiz destek olabilirsiniz. Teşekkür Ederim.)
Asa:
Ağaç dalı'nı tamamen kendi zevkinize göre hazırlayıp, boyayın asa için kullanmak için hazır hale getirin. Asa zihin gücünü yönetmek,yönlendirmek,kontrol altına almak için kullanılmaktadır. Bunun dışında meditasyonda zihninizi susturup,güçlenmek, kehanet almak içinde kullanabilirsiniz. Sembolik olarak "Hava elementi"dir.

Pentagram:
Beş köşeli yıldız tahtadan hazırlayıp veya hazır olanı satın alabilirsiniz. Elementleri ve ruhu temsil eder.Korunma yapmak için kullanılmaktadır. Sembolik olarak "Toprak Elementi"dir.

Mum:
Siyah mum sembolik olarak "Ruh'u" temsil eder. Ritüel vb. çalışmalarda ruhun farkındalığa ulaşması,canlanması,yükselmesi amacıyla kullanılır.

Sunak sizin yapacağınız ritüellere uygun semboller ve bitkiler süslenerek hazırlanmış bir masa olabilir. Buna ek olarak yazdığım ve anlattığım malzemeleri sunağa ekleyip, tanrılar için en uygun sunaklardan birini elde edebilirsiniz.

Işık ile kalın iyi çalışmalar.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Düşük Frekans Titreşimleri - Enerji ile Hastalık veya Negatif Etkiler Nasıl Korunulur

Çakra dönüş yönleri,hangi çakralar bir birine bağlı,ruhsal gelişim çakra bağlantıları.

Yıldız Sembolleri Anlamı (Pentagram,Süleyman Mührü,Heptagram,Septagram,9 Köşeli Yıldız,11 Köşeli Yıldız, Ay ve Yıldız)