Demon Belphegor,Demon Belphegor hangi konuda yardım eder,Demon Belphegor daveti



Belphegor hangi konuda yardım eder?

Cadı olan kişilerin psişik yeteneklerini aktif edip güçlendirebilir,insanların benliğini aydınlanıp kendini bulmalarını sağlaması,büyü sanatı,ruhsallık,iradenizi kontrol etmeniz ve servet sahibi olmanız.

(Reklama bir defa tıklayıp sitemize ücretsiz destek olabilirsiniz. Teşekkür Ederim.)


Belphegor hakkında bilgiler:

Belphegor görünüşü E.levi tasviri; genel olarak yarı insan yarı hayvan şeklinde görünüyor. Şeytan Rahipleri ise; boynuzları,sakalı ve kaslı vücudu olan bir erkek şeklinde tasvir etmiştir. Çağıran kişilere bu şekilde görünebileceği gibi, herhangi başka şekilde de gözükebilir. İnsanlar ile anlaşma yapmayı seven bir Demon olduğu bilinir yani çağırırken anlaşma yapabileceğinizi unutmayın.

Çağırılması ise: Sembolü olmayıp çağırırken ritüel yaparak ona ithafen sözler yazıp(bir çok Demon/Şeytan ritüeli paylaştım, oradan sözlere bakıp Belphegor için kendi örnek sözlerinizi oluşturabilirsiniz) sesli ve ruhsal olarak söyleyerek davet yapabilirsiniz.

Işık ile kalın iyi çalışmalar.

Yorumlar

  1. ruhsal olarak bir sözü nasıl söyleyebilirim gözle göremediğim şeyleri yapamayan bir insan olduğum için lütfen bir yol göster

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hissedip odaklanarak içinden veya dışından söyleyebilirsin. Hissedip odaklanman için bunu yapmadan önce ruhsal gelişim çalışmaları yapman gerekli.
      Yapman gereken çalışmalar kısaca: "Nefes egzersizi,Çakra açma çalışmaları,Enerji yönlendirme çalışmaları,Durugörü çalışmaları." vb. meditasyonlar ile öncelikle kendini ruhsal olarak ilerletip, sonrasında Demonlara geçiş yapman senin için daha iyi olacaktır.

      Sil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Düşük Frekans Titreşimleri - Enerji ile Hastalık veya Negatif Etkiler Nasıl Korunulur

Çakra dönüş yönleri,hangi çakralar bir birine bağlı,ruhsal gelişim çakra bağlantıları.

Yıldız Sembolleri Anlamı (Pentagram,Süleyman Mührü,Heptagram,Septagram,9 Köşeli Yıldız,11 Köşeli Yıldız, Ay ve Yıldız)