Çakra dönüş yönleri,hangi çakralar bir birine bağlı,ruhsal gelişim çakra bağlantıları.



Çakralar enerji düzeni içerisinde bir birine bağlıdır.

Bir birine bağlı olan çakralar:

-Kök çakra ile taç çakra.
-Sakral çakra ile 6. çakra
-Göbek çakra ile boğaz çakra.

Bu bağlılıkları çakra çalışmanızda kullanabilirsiniz.Örnek olarak kök çakra çalışırken sağa dönüş yaptırırken, aynı şekilde taç çakradan da sağa dönüş yaptırarak, iki çakrayı birden kullanıp arasında oluşan enerji bağını sonsuz enerji döngüsüne ulaştırabilirsiniz. Bunu sadece kök çakra ve taç çakra için anlattım siz aynı işlemi diğer çakralar için de yapabilirsiniz.


Çakra yönleri konusunda eril,dişil şeklinde ayıracak olursak, eril ile dişil bir birine zıt şekilde ilerleyip sonsuz enerji döngüsünü oluşturur.

Eril enerji için yönler: kök çakra saat yönünde sağa doğru dönerek başlar ve enerji kıvrılarak ilerler. Daha basit bir dil ile; kök çakra sağ,sakral çakra sol,göbek çakrası sağ,kalp çakrası sol,boğaz çakrası sağ,6.çakra sol ve son olarak taç çakrasının yönü sağa doğrudur.

Dişil enerji için yönler: dişil enerji yönü,eril enerjinin zıt şeklindedir.Daha basit bir dil ile; kök çakra sol,sakral çakra sağ,göbek çakrası sol,kalp çakrası sağ,boğaz çakrası sol,6.çakra sağ ve son olarak taç çakrasının yönü sola doğrudur.

Not:Bir birine bağlı çakralar arasına kalp çakrasını yazmadım bunun sebebi;"Kalp çakrası" genel bağlayıcı olup; kök,sakral ve göbek çakrasını, boğaz,6.çakra ve taç çakrasını bir birine bağlayan enerji kanalı/enerji havuzu görevi görür.

Işık ile kalın iyi çalışmalar.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Düşük Frekans Titreşimleri - Enerji ile Hastalık veya Negatif Etkiler Nasıl Korunulur

Yıldız Sembolleri Anlamı (Pentagram,Süleyman Mührü,Heptagram,Septagram,9 Köşeli Yıldız,11 Köşeli Yıldız, Ay ve Yıldız)