Düşük Frekans Titreşimleri - Enerji ile Hastalık veya Negatif Etkiler Nasıl Korunulur

 Bilincimiz yaydığımız enerjisel frekansı belirler. Enerji titreşimlerimiz bizi diğer bilinçlerin yaydığı düşük titreşimlerden korur. Bu düşük frekanslar enerjiler genelde; hastalık, depresyon gibi negatif adı altında yorumladığımız enerji frekanslarıdır. 





Resimde olması gereken aura yayılımını görüyorsunuz. Bilinç seviyemiz arttıkça aura fiziksel bedenimizi tam kaplayıp dıştan gelecek düşük frekanslara karşı hem fiziksel bedenimizi hem de bilimcimiz kendisini koruma altına alır. Enerji frekansımız ne kadar yüksek olur ise daha düşük enerjiler bizimle temas etmeye çalıştığında onları hissetmeyiz. Örnek: Birisi ile sohbet ederken, karşınızdaki kişinin konuşması sizi negatif etkiliyor ve moralinizi bozup depresyon moduna geçiriyor ise; bu kişinin yaydığı enerji frekansı düşük demektir. Buna ek olarak sizin bu konuşmadan etkileniyor olmanız sizin auranızda çatlaklar olduğunu/yaydığınız enerjinin düşük olduğunu gösterir. 





Resimde gördüğünüz aura etkisi bilinç seviyesi henüz yükselmemiş(genelde çoğu insanın bu şekilde), aurası zayıf kalmış bir insan modelidir. Aurada oluşan çatlaklar kendisini savunmasız bırakır herhangi bir düşük enerji frekansının kendisine olan teması ile frekansı anında azalıp düşebilir. Bu etkilere ek olarak hastalıkların bir çoğu da düşük enerji frekansında kalmaktan geçer. Bilinç yapısı dıştan gelecek hastalığa karşı savunmasız kalır ve bir çok çeşitli fiziksel(grip, ateş vb.) ve zihinsel(depresyon, kaygı vb.) hastalıklara açık hale gelir.


Bu tarz negatif etkilerden kurtulmak için çalışma:

6 saniye burundan nefes al,6 saniye nefesi tut ve 6 saniye nefesi ver. Bu nefes egzersizini zihin rahatlayıp başka bir şey düşünmeyene kadar devam ettir. Zihin tamamen rahatlayıp başka bir şey düşünmediğinde(meditasyon çalışmalarına hazır hale geldiğinde); Zihni iyi/güçlü/mutlu olduğu anları hatırlatın. Örnek: anlarınızdan birinde kendinizi çok iyi hissediyorsunuz işte bu anı hatırlayıp o anda olduğunuzu sürekli kendinize hatırlatın. O anda yaşadığınız duygu/düşüncede olabildiğiniz kadar kalın ve zihin farklı şeye odaklandığında tekrardan o anı hatırlayıp kendinizi o anda gibi hissetmeye devam edin. 

Bu çalışmayı dilediğiniz kadar uzatın ne kadar uzatabilirsiniz zihninizin programlanması o kadar erken olur.

Zihin programlandığı zaman bilinç ve auranız sen çalışma yapmasanız bile sizi korumaya güçlenmeye devam edecek. 

Herhangi bir böyle bir an yok ise zihninize böyle bir andaymış gibi hissettirerek aynı çalışmayı yapabilirsiniz.


Bu çalışmayı uyumadan önce, uyandığınızda ve gün içerisinde yaparak dıştan gelecek düşük frekans etkilere karşı kendinizi koruyabilirsiniz.


Işık ile kalın iyi çalışmalar.


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Çakra dönüş yönleri,hangi çakralar bir birine bağlı,ruhsal gelişim çakra bağlantıları.

Yıldız Sembolleri Anlamı (Pentagram,Süleyman Mührü,Heptagram,Septagram,9 Köşeli Yıldız,11 Köşeli Yıldız, Ay ve Yıldız)